E-heroes zijn vrienden van She Speaks

export 062opwit_small

Mogen wij deze goede vriend aan je voorstellen?

Wie: E-Heroes is een digitaal bureau dat onder meer voor She Speaks de totale interactieve communicatie verzorgt.

Wat: E-Heroes haalt met digitale communicatie de held in een merk naar boven. Dit bureau wil mensen in beweging krijgen en trots laten zijn op hun merk, dienst of product.

Waar: Standplaats is Rotterdam, maar virtueel gezien zijn E-Heroes overal

Waarom:

Patrick Jongmans, eigenaar E-Heroes:

“Prachtig concept”

“Onze vriendschap met She Speaks heeft meerdere kanten. Initiatiefneemster Els en ik kennen elkaar al heel lang. Via samenwerking leerden we elkaar kennen. En nog steeds werken we met elkaar. Die professionele band is uitgegroeid in een vriendschap. Toen Els me vertelde van haar idee om vrouwen een podium te bieden, heb ik direct onze hulp, kennis en dienstverlening aangeboden. Ik vind She Speaks een prachtig concept.

We verzorgen sinds de eerste editie de gehele digitale communicatie; van site tot de verzorging van sociale media tijdens de dag zelf. En dat doen we met veel plezier. Niet alleen voor Els, maar voor alle spreeksters, trainsters en deelneemsters. Ik heb vorig jaar genoten van de relaxte vibes en de tomeloze energie. Ik vond het mooi te zien dat iedereen heel erg zichzelf was. She Speaks en E-Heroes zijn wat mij betreft vrienden voor het leven.”

 

Tweet