Lef is… weten wanneer te stoppen

We hebben een triest bericht: de She Speaks Inspiratiedag gaat niet door. Althans niet in de geplande vorm. De kaartverkoop blijft te ver achter. Nu doorgaan op de ingeslagen weg is niet verantwoord. Dus nemen we een afslag, omdat we elkaar toch heel graag willen treffen op 22 januari.

Het lef om te stoppen

Lef en kwetsbaarheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden; we hebben onze lef getoond door het evenement in het leven te roepen, nu – twee edities verder – is het tijd om uit te komen voor onze kwetsbaarheid. Krachtige sprekers met prachtige verhalen en workshops over lef, een schitterende website, posts op social media, vriendinnenacties: alle inzet van alle betrokkenen ten spijt is het niet gelukt om deze derde editie kostenneutraal te krijgen.

Hoe verder?

Ondanks de teleurstelling zitten we niet bij de pakken neer. Op 22 januari houden we een verkleinde versie van de She Speaks Inspiratiedag. In Soest kunnen we terecht in dePotstal: een sfeervolle, nieuwe evenementenruimte van boerderij Het Gagelgat van Stichting De Paardenkamp. Het programma wordt aan de locatie aangepast en dat betekent: plenaire sessies en minder sprekers. Daar staat tegenover dat de kleinere opzet en de sfeervolle ambiance ons dezelfde warmte en openheid brengt als de vorige edities.

Wil jij er nog bij zijn?

Wil jij ondanks deze gewijzigde opzet er evengoed bij zijn? Fijn! Degenen die al een kaartje hebben krijgen als eerste de kans om hun kaartje om te zetten. Daarna is het de beurt aan de personen op de wachtlijst. Wil jij op de wachtlijst geplaatst worden, laat dat dan snel weten want het aantal plaatsen op deze kleinere locatie is natuurlijk beperkt. De kosten bedragen € 50,-. Stuur een mail naar els@shespeaks.nl. Vanaf dinsdag 5 januari gaan de resterende kaartjes in de verkoop. Het programma kun je hier bekijken.

Tweet