Bestel nu je tickets

Voor wie: vrouwen ‘met ballen’

She Speaks is voor vrouwen die het lef hebben om ambities te verwezenlijken, dromen na te jagen, en kwetsbaar te zijn. Die in hun kracht willen staan en zich willen verbinden met andere vrouwen. Die niet te beroerd zijn elkaar de bal toe te spelen en hun kennis en ervaring te delen. Kortom: vrouwen met ballen.

Wat: Inspirerende verhalen

Zie het voor je: op een verrassende (centrale) locatie zijn allerlei ruimtes ingericht. Achter elke deur vind je er authentieke verhalen die richting geven, onverwachte inzichten brengen of je nieuwe mogelijkheden laten ontdekken. Denk: storytelling voor netwerkers. Denk: TEDxWomen in huiskamersetting. Toehoorders scharen zich rond eigentijdse Scheherazades: vrouwen die een bijzondere ervaring of deskundigheid delen. Zodat je inspiratie, motivatie en energie opdoet voor je eigen (professionele) leven.

Ons doel: vertellen, verbinden, delen, groeien

She Speaks wil vrouwen uit allerlei disciplines verbinden via boeiende presentaties en kennisdeling. Vertellers en bezoekers zijn professionals van alle leeftijden die hun kennis delen en netwerk graag de ruimte geven om te groeien.

Waarom She Speaks?

  • Verhalen verbinden mensen. De persoonlijke invalshoek maakt de kennis en ervaring van de spreker invoelbaar, zodat de boodschap doel treft.
  • Delen + verbinden = winnen. Vrouwen coöperatiever en mannen competitiever op het werk? Kan best zijn. Maar wij vinden dat het een het ander niet uitsluit. Integendeel. Delen en verbinden  is precies waar She Speaks om draait.
  • Delen is het nieuwe netwerken. Delen gaat vrouwen van oudsher gemakkelijk af. Wie durft te delen groeit.
  • Netwerken is je bewegingsruimte vergroten. Hoezo ouwejongenskrentenbrood? Naast het ‘old boys network’ is volop ruimte te veroveren. She Speaks geeft daar graag een aanzet toe.
  • Out of the comfortzone, into the powerzone. She Speaks wil vrouwen inspireren om nieuwe stappen in hun professionele leven te zetten.

Wie zijn wij

De initiatiefnemers van She Speaks zijn vakvrouwen uit diverse branches en disciplines. Zij verbinden zich om gezamenlijk een initiatief van de grond te tillen dat nog meer vrouwen verbindt, met een evenement dat zo inspirerend is dat ze het zichzelf direct cadeau zouden doen – als het al bestond.

 

She speaks