Partnership tussen Pioniers Magazine en She Speaks

Vertellen, delen, verbinden en groeien zijn begrippen die zowel door het Pioniers Magazine als She Speaks onderschreven worden. Het lag dan ook voor de hand om tot een partnership te komen. Carla de Ruiter, initiator van het Pioniers Magazine, deelde de vorige Inspiratiedag al haar verhaal. Het komende jaar geeft zij een workshop over loslaten.

Het Pioniers Magazine is een digitaal magazine dat pionierende vrouwen ondersteunt bij hun leiderschap, hen uitdaagt bij ontwikkeling en een podium biedt om wijsheid te delen met andere vrouwen. We laten vrouwen aan het woord die pionier zijn in hun vakgebied of met hun levensstijl. Hiermee inspireren en motiveren zij andere vrouwen om hun unieke, waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

We benadrukken de realiteit van het leven in achtergrondartikelen en interviews met bekende en minder bekende vrouwen en hun grote of kleine initiatieven uit binnen- en buitenland. We ondersteunen daarnaast, met onze relevante artikelen, een brede context voor verandering in de maatschappij en bieden een verbindend podium met het Pioniersplatform.

Wij richten ons specifiek op de vrouwelijke pionier, omdat we geloven dat deze nieuwe rol voor vrouwen een enorme vooruitgang en een groter potentieel voor iedereen mogelijk maakt. Wij willen deze nieuwe stap op alle mogelijke manieren faciliteren.

www.pioniersmagazine.nl

Tweet