Bestel nu je tickets
Anouk Brack
Hoe je je kracht een plek kunt geven

Krijgerschap voor wijsheid en compassie

Doen: Met zelfreflecties en oefeningen leer je in een notendop hoe je het krijgerschap in jezelf kunt aanwakkeren en hoe je je kracht een plek kunt geven.

Leren: We leren niet de amazone uit te hangen, maar in kleine stapjes onderzoeken we wat je wilt bereiken in de wereld en je eigen leven. Met een kleine zelftest ga je kijken hoe je scoort op aspecten van dit krijgerschap. Bijvoorbeeld in zachtheid en vastberadenheid, die elkaar lijken tegen te spreken. Maar als je doorslaat in bijvoorbeeld vastberadenheid en te veel gaat pushen, kun je zachtheid inzetten om jezelf te accepteren. Dan wordt het ook makkelijker van anderen te accepteren dat ze minder perfect zijn dan jij zou willen. In deze methode is de huidige situatie altijd uitgangspunt: deze te accepteren zoals die is en van daaruit voort te bouwen.

Wie is Anouk: is internationaal expert in het belichamen van integraal leiderschap voor duurzaamheid. Ze gaf meer dan 15 jaar les aan de Wageningen universiteit in presentatie, communicatie, intuïtieve intelligentie en integraal leiderschap voor duurzaamheid. Sinds 2007 heeft ze een eigen bedrijf in leiderschapscoaching en training. Haar methode voor ‘krijgerschap voor wijsheid en compassie in de wereld’ ontwikkelde ze vanuit haar visie dat veel mensen aan zichzelf hebben gewerkt en nu hun hoofd en hart “online” hebben. ‘Dat is geweldig. Nu willen we daarvan ook mooie resultaten zien en de wereld kan het gebruiken. We voeren de energie en focus op door krijgerschap te beoefenen.’


She speaks