Bestel nu je tickets
Anouk Brack
Met zachtheid en vastberadenheid je stappen zetten

Leadership Embodiment (Verbindend & Veerkrachtig Leiderschap)

Doen: Leren makkelijker aanwezig zijn in het moment, ook als dat even lastig is. Anouk reikt je daarvoor handvatten en oefeningen aan.

Leren: Leadership Embodiment is laagdrempelig, speels en zeer toepasbaar. In lastige situaties zijn we geneigd in de vechtstand te gaan of de hakken in het zand te zetten. Het levert spanning op die zich fysiek en psychisch uit. Je krijgt een tijdelijke tunnelvisie, we komen niet meer in onze creativiteit, gevoeligheid of innovatiekracht. Je lef verdwijnt en je wordt minder constructief. In deze workshop leer je het verschil te voelen tussen wel of niet vechten en wel of niet in de weerstand schieten. Je bent je vaak niet bewust hoe je reageert, daar gaan we mee oefenen. Je leert zien hoe je jezelf weer in balans kunt brengen terwijl de ongemakkelijke situatie nog voortduurt.

Wie is Anouk: is internationaal expert in het belichamen van integraal leiderschap voor duurzaamheid. Ze heeft meer dan 15 jaar lesgegeven aan de Wageningen universiteit in presentatie, communicatie, intuĆÆtieve intelligentie, en integraal leiderschap voor duurzaamheid. Ze heeft sinds 2007 een eigen bedrijf in leiderschapscoaching en training. Ze is de eerste Leadership Embodiment (Verbindend & Veerkrachtig Leiderschap) trainer in Nederland. De methode kent principes uit Mindfulness, aandachtstraining, gecombineerd met de Japanse vechtkunst Aikido, die draait om het herstellen van de dynamische balans in elke situatie.

Je hart en hoofd raken op elkaar afgestemd waardoor je minder last hebt van innerlijke weerstand, ondanks de blokkades.


She speaks