Bestel nu je tickets
Astrid Mast
Hoe je je onderscheidt door je uiterlijke presentatie waardoor je maximaal zichtbaar bent en zo jouw ideale klanten aantrekt

Succes Trek Je Aan

Doen: Door je uiterlijke presentatie serieus te nemen, neem je ook je bedrijf serieus.” Maar hoe creëer je succesvolle outfits die bijdragen aan jouw zakelijke succes? We gaan in deze workshop leren hoe je je kleding bewust inzet om je doel te bereiken. En hoe je je outfits samenstelt binnen je eigen stijl en meteen je kwaliteiten benadrukt. Kleed je je vaak te informeel of ziet het er altijd strak uit? Dan ben je nog te toegankelijk of er ontstaat juist te veel afstand. Kleed je je vaak meer ingetogen? Dan ben je snel minder zichtbaar. Astrid leert je hoe je meer op de voorgrond aanwezig kunt zijn in kleding die sneller gezien wordt.

Leren: In deze workshop krijg je inzicht over wie je bent en hoe je jezelf kunt laten zien als ondernemer of professional. Astrid maakt daarbij gebruik van de Stijlcategorieën van Eva Hollander. Op een hele praktische manier word je je bewust van wat je uitdraagt met je kleding. En of dit klopt met wat je wilt uitdragen als ondernemer. De 5 gouden stijlcategorieën dienen als leidraad voor het creëren van ‘Succes Trek Je Aan’-outfits waarin jij je super prettig en mooi voelt en dat uitdraagt. Zodat je je ideale klanten aantrekt en succes behaalt.

Wie is Astrid: Een bevlogen imagecoach, die dankbaar gebruikmaakt van haar mensenkennis en haar drive om zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers en professionals te helpen met hun zichtbaarheid. Naast passie voor kleur & stijl en plezier, hecht ze veel waarde aan vakmanschap en professionaliteit. Ze is opgeleid als integraal image consultant wat inhoudt dat ze de vertaalslag kan maken van uiterlijk & innerlijk naar de kleding. In de afgelopen jaren heeft ze veel ondernemers via haar programma’s, presentaties, en workshops geïnspireerd. Velen zijn gegroeid in zelfvertrouwen, zijn zichtbaar geworden en onweerstaanbaar gaan stralen.

Jezelf laten zien is voor veel vrouwen een worsteling. Als je in je kledingstijl je eigenheid en authenticiteit durft te laten zien, voel je je super. Je gaat onweerstaanbaar stralen en je ideale klanten kunnen niet meer om jou heen.


She speaks