Bestel nu je tickets
Dirma Nagelhout
Hoe word je als zzp’er een leider?

Als zelfstandige meeveren in turbulente tijden

Doen: Je krijgt inzicht in hoe jij als zzp’er sterker kunt worden en de regie houdt over jouw bedrijf.

Leren: Het is de tijd van snelle ontwikkelingen: nieuwe technologie, andere organisatievormen, bijzondere innovaties. Die ontwikkelingen hebben effect op ons allemaal. Als leider moet je mee veranderen om succesvol te blijven en je bezinnen op wat dit betekent voor jou, en welke rol je wilt en kunt spelen. Leiders van deze tijd maken af en toe pas op de plaats en controleren of het nog klopt waar ze mee bezig zijn. Dat is modern leiderschap. Of je nu CEO van een multinational, directeur van een mkb-bedrijf of zzp’er bent. Maar hoe kan een zzp’er de ontwikkelingen bijhouden en een leider zijn?

Aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de praktijk schetst Dirma Nagelhout, auteur van het boek De Zandloper, een helder beeld van de zes fasen waar een leider doorheen moet gaan om een leider van de toekomst te worden. Ze laat zien dat er veel parallellen zijn tussen moderne leiders en zzp’ers. Met deze workshop krijg je inzicht en grip op jouw situatie en jouw toekomst.

Wie is Dirma: Eigenaar van Global Green Communicatie waarin ze communicatie, organisatie, leiderschap en duurzaamheid verbindt. Van haar vader heeft ze geleerd dat ‘stilstand achteruitgang betekent’. Dit houdt bijvoorbeeld voor zzp’ers in dat je jezelf moet blijven ontwikkelen wil je kunnen meekomen. In haar boek De Zandloper, Leiderschap in tijden van transitie beschrijft ze de zes fasen die nodig zijn om je voor te bereiden op de toekomst, zowel zakelijk als privé. www.dezandloper.eu


She speaks