Bestel nu je tickets
Elia Augustijn

Iedereen heeft een stem

Doen: Zichtbaar worden kan spannend zijn, maar zonder zichtbaarheid val je niet op. Maar hoe doe je dat op een authentieke manier? Tijdens een presentatie, een training, een netwerkborrel of zelfs online? Voor 100 personen of maar één persoon. Door op een dieper niveau verbinding met jezelf te maken, leer je op een ontspannen manier jouw stem te laten horen. Met passie, overtuiging en zelfvertrouwen.

Leren: Elia leert jou en daagt jou uit om op een authentieke manier jouw verhaal te vertellen. Zij is ervan overtuigd dat iedereen een stem heeft. Elk verhaal is het waard om gehoord te worden. Elia leert jou hoe je op een ontspannen manier zichtbaar kan worden en de angst voor het spreken kan overwinnen. Hoe je met plezier je persoonlijkheid en je boodschap kunt neerzetten, want een eerste indruk met je verhaal maak je maar één keer!

Wie: Elia Augustijn is communicatie trainer, succes coach en Motivational Speaker. Ze combineer haar passie voor mensen, verhalen en het spreken met haar bedrijven www.elia.tv en www.eliaaugustijn.com. Ze geeft training en coaching aan professionals, ondernemers en organisaties om zichzelf op een authentieke manier te positioneren, hun verhaal te delen en overtuigend te spreken.

Elia spreekt uit ervaring. Jarenlang had ze moeite om in het openbaar te spreken. Op het werk, voor collega’s en soms zelfs voor één persoon. Ze verdiepte zich in dit onderwerp, overwon haar angsten en ontwikkelde haar eigen methode. Inmiddels spreekt ze op vele grote en kleine podia en vindt ze het heerlijk om haar kennis met anderen te delen. Laat je stem horen door puur jezelf te zijn!

Van kinds af aan merkte ik zel,f maar ook aan anderen, hoe spannend het kan zijn om te spreken en jezelf te presenteren. Om op te vallen en jezelf in het licht te zetten. Het is inmiddels mijn missie om anderen te begeleiden bij hun angsten. Door talenten en kwaliteiten meer zichtbaar te maken, zodat ze authentiek en vanuit hun hart gaan spreken. Zichzelf met meer zelfvertrouwen durven te presenteren. Met meer plezier en met meer resultaat!”


She speaks