Bestel nu je tickets
Linde ten Broek
Be You Ti Ful

Als je trouw bent aan jezelf kun je jezelf en de wereld geluk geven

Who: Linde ten Broek is soulcoach, schrijver van ‘moeders en dochters’, en verhalenplukker. Ze helpt leiders bij het kiezen voor een bezield leven waarin het volledige potentieel aangesproken wordt en tot volle bloei komt.

History: Linde ten Broek interviewde talloze leiders over ondernemerschap en geluk, maar was zelf niet gelukkig met haar rol in het team. Pas toen ze een kinderboek schreef en iedereen haar ging helpen, snapte ze waarom. Ze verdiepte zich in het waarom van leiders en organisaties en haar eigen waarom en kwam tot de conclusie dat trouw zijn aan je eigen bron, aan je eigen legende, en weten wat dat is, het belangrijkste is waardoor je echt je bijdrage aan de wereld kunt geven en gelukkig kunt zijn.

Her story: Jarenlang was Linde met haar camerateam op pad en maakte business2business films van grote organisaties. Ze merkte echter dat de verhalen van de leiders haar echt raakten als er een persoonlijke noot was. Als mensen haar lieten zien dat ze door iets of iemand geraakt waren. En ze merkte daardoor dat ze nooit haar eigen waarom verteld had. Waarom ze deed wat ze deed. Eigenlijk maakte ze prachtige producties, maar was ze niet trouw aan zichzelf en liet ze zichzelf niet zien. Toen haar moeder plotseling overleed was ze het spoor echt bijster. De opdrachten stopten en ze liep met haar ziel onder haar arm. Toen ze daarin naar zichzelf durfde te kijken en merkte wat haar weer een beetje gelukkig maakte, en ze haar eigen verhalen durfde te vertellen kwam de speelsheid terug. Nu laat Linde mensen ervaren hoe het is om JA te zeggen tegen elkaar, tegen zichzelf of tegen een opdracht. Pas als je met je volle hart JA kunt zeggen, voel je je gelukkig, word je mega aantrekkelijk voor partijen die met je willen samenwerken en kun je iets wezenlijks bijdragen aan de wereld.


She speaks