Bestel nu je tickets
Maritza Fellinger
De tien geboden van een goed gesprek met LEF

Tips en trucs om een goed gesprek te voeren

Doen: Aan de hand van tien tips op het gebied van gesprekstechnieken oefen je met lastige situaties waar je in een gesprek tegen aan kunt lopen.

Leren: Het is soms moeilijk een gesprek te voeren waar zowel jij als je gesprekspartner een goed gevoel aan over houdt. Misschien vind je het lastig slecht nieuws te brengen, de leiding te nemen en te houden. Word je emotioneel of weet je niet goed om te gaan met de emoties van de ander. Deze situaties kunnen zowel privé als in je werk voor komen. Zelfs door je manier van spreken kun je  ‘olie op het vuur gooien’ en een reactie teweeg brengen die niet wenselijk is. Het is echter mogelijk veel meer invloed te hebben over het verloop van gesprekken dan je zelf denkt!

Tijdens deze workshop krijg je handvatten waarmee je allerlei soorten gesprekken krachtig leert voeren.

Wie is Maritza: Als maatschappelijk werkster, commercieel manager, zelfstandig ondernemer, trainer, coach en projectmanager heeft Maritza alle soorten gesprekken gevoerd en alle fouten gemaakt die je maar kunt bedenken. Door schade en schande heeft ze geleerd wat wel en niet werkt. Nu in haar werk helpt ze anderen daadkrachtig te zijn. Door haar nieuwsgierigheid, eigen ervaringen, altijd maar doorvragen en de ander een spiegel voor te houden helpt ze anderen op weg in een maatschappij waar kordate communicatie je brengt waar je wilt zijn.

Hard op de inhoud en zacht op de relatie


She speaks