Bestel nu je tickets
Marjolein Hamer
Het is de kunst zonder oordeel naar jezelf te kijken en te accepteren wat je dan ziet

Als je weet waar je van bent en jezelf niet te groot of te klein maakt, sta je als een huis

Doen: We gaan deze workshop reflecteren over wat je maat is en of je leven daarop hebt ingericht. Loop je steeds op je tenen of fantaseer je over dat ene moment waarop je er eens echt helemaal zult staan en zult schitteren? Houd je je tot die tijd terug omdat je stiekem niet durft te schitteren?
Daarnaast kijken we wat je waarden zijn; wat is voor jou wezenlijk belangrijk. Waarop baseer je de keuzes die je maakt? Ben je daarin trouw aan jezelf en wat is het effect daarvan?

Leren: In deze workshop krijg je inzicht over waar je van bent. Durf je te zien waar je groot bent of klein of gemiddeld? Maak je jezelf wel eens groter of maak je jezelf wel eens te klein en wat is het effect daarvan? Hiervoor maakt Marjolein gebruik van inzichten uit de Regel van Benedictus, geschreven in de 6e eeuw als richtlijn voor goed samen leven en werken in zijn kloosterorde. De Benedictijnen van nu volgen nog steeds deze richtlijn, waarin o.a. aanwijzingen staan over het belang van je maat weten, jezelf recht doen en trouw te blijven aan je waarden en waar je je aan verbonden hebt.

Wie is Marjolein: Opgeleid als antropoloog, therapeut, yogadocent, kleinkunstenaar en hardlooptrainer. Ze is specialist in leren leven met hoe het leven is in plaats van hoe het zou moeten zijn. Ze heeft aan den lijve ondervonden dat je in het leven plannen kunt maken en dat er dan steeds dingen gebeuren die dwars door de plannen heen fietsen. Als coach helpt ze mensen met zachtheid, humor en waar nodig met nietsontziende helderheid naar zichzelf te kijken en motivatie te vinden om zichzelf meer recht te doen en met levenskracht en energie in het leven te staan. Na afloop geven coachees regelmatig aan dat ze niet kunnen benoemen wat er in de coaching gebeurd is, maar dat ze gelukkiger zijn dan ze ooit zijn geweest.


She speaks