Bestel nu je tickets
Pauline Dumoré
Een finale ommezwaai kan een heilzaam effect hebben

Ommezwaai keert je binnenste buiten

Who: Boven de halve eeuw en daar laat Pauline Dumoré, geboren en getogen in Den Haag, het bij: “Leeftijd? Doet niet ter zake.” Onbepaalde tijd geleden stapte ze van Havo naar HBO Informatica en vervolgens door naar Financieel Management. Met die dubbele studie pakte ze haar aandeel in de stormachtige ontwikkeling van de automatisering in de tachtiger jaren. Op basis van haar ervaring en inzichten ontwikkelde ze zich tot een succesvol manager in de automatisering, projectbeheer en uiteindelijk algemene bedrijfsprocessen. De bedrijfsnamen op haar cv liegen er niet om en geven haar carrière de nodige glans. Partner, kinderen en de afwisseling van vaste aanstelling tot zelfstandige praktijk zetten de toon voor het verdere verloop.

History: Pauline was een carrièrevrouw. En alles er omheen was ook zonder meer leuk. Het hele gezin op hockey en dat avontuur van die rally, met de MG van Den Haag naar Beijing. En toch begon er iets te knellen. Het onderwerp bleef uitdagend, maar de zakelijke markt werd moeilijk. De praktijk kostte meer energie dan ze eruit haalde. Een privé tegenslag bracht het moment van bezinning. Ze stelde zichzelf de gewetensvraag: “Is dit wat ik wil?” En als je twijfelt, moet je dan je leven radicaal herinrichten?

Her story: Pauline vond van wel en knalde van de ene in de andere wereld. Als manager zit je binnen, haar toekomst zocht ze buiten. Verdedigde ze haar adviezen in strenge rapporten, nu vindt ze haar klanten met de flyers, die ze huis aan huis in de brievenbussen bezorgt. Van grote belangen en zwaarwichtige argumentatie naar klein plezier en persoonlijk contact. Je moet maar lef hebben. Het verhaal van Pauline bewijst dat een finale ommezwaai een heilzaam effect kan hebben. Waar ze nu haar kwaliteiten inzet? Je hoort het op SheSpeaks 2016.


She speaks