Bestel nu je tickets
Sasja Nicolaï
“Wij vrouwen mogen onze expertise beter laten zien”

Van het verhaal van anderen naar het verhaal van jezelf

Who: Sasja Nicolaï schrijft al 20 jaar in opdracht van gerenommeerde bedrijven. Tot ze beseft dat ze haar pen en energie meer wil gebruiken om vrouwelijke ondernemers in het licht te zetten. Daarvoor moet ze ook over zichzelf gaan schrijven. Ze schrijft een heel persoonlijk boek dat verschijnt bij een grote uitgeverij. En ze begint een nieuw bedrijf. Ze leeft nu haar missie: ze helpt ondernemende vrouwen het online podium te benutten en hun expertise te laten zien door erover te schrijven. Zodat ze succesvoller worden én meer plezier krijgen in hun werk en leven.

History: Honderden mensen in het bedrijfsleven interviewde ze. Ze schreef uit naam van diverse directeuren het ene voorwoord na het andere, reportages, toekomstvisies. Ze schreef zelfs verschillende boeken, waar haar naam niet op vermeld staat. Het leek zo goed te passen. Als je graag op de achtergrond blijft, is het heerlijk om het verhaal van anderen te vertellen. Toch volgt ze haar hart en slaat een nieuwe richting in. Ze moet daarvoor zichzelf opnieuw uitvinden.

Her story: Veel vrouwen vinden zichtbaar worden spannend. Want als je laat zien wie je bent en wat je wilt, dan val je op. Dan vinden anderen daar wat van. Wat doe jij als de roep om jezelf te laten zien en horen steeds luider wordt? Heb jij dan het lef om te luisteren? Wat kun je als ondernemende vrouw doen om zichtbaar te worden? Hoe overwin je je angst? Hoe ver ga je? En wat komt er allemaal op je af? Sasja vertelt over wat online zichtbaar worden voor haar heeft betekend. Samen gaan we in gesprek over wat meer (online) zichtbaarheid voor jou kan betekenen én over wat je nog tegenhoudt.


She speaks