Marijke de Hullu en Aswintha van de Water

SheSpeaks Aswintha en MArijke

“We verenigen het zakelijke met het aangename.”

We laten dames aan het woord die vorig jaar ons inspiratie-evenement bezochten en op 23 januari weer kwamen. Marijke de Hullu en Aswintha van de Water vertellen waarom ze  samen naar She Speaks gaan: “We verenigen het zakelijke met het aangename.”

Marijke en Aswintha kennen elkaar al dertig jaar. Ooit werkten ze samen in de zorg.

Deze passie delen ze nog steeds. Aswintha werkt in deze branche als verzorgende. Marijke werkt in de zorg als organisatie- en veranderadviseur. Deze vriendinnen hebben, zoals ze zelf zeggen, ‘geen koffiedrinkvriendschap’.  Ze willen het liefst samen iets ondernemen en het zakelijke met het aangename verenigen. She Speaks is daarvoor een mooie gelegenheid. Daarom gaan ze 23 januari weer!

Aswintha: “Ik was geboeid door de verhalen van de vrouwen. Ik heb veel mooie ervaringen gehoord. Deze zetten me tot nadenken. En het mooie is dat de verhalen niet alleen bij die ene She Speaks dag horen. Soms, maanden later, werd ik eraan herinnerd.”

Marijke: “Ook leuk dat ik gedurende het jaar enkele spreeksters weer terugzag; tijdens ontmoetingen, workshops, trainingsdagen of in de media. She Speaks is leuk als evenement. Het is meer dan die ene dag.”

Ook de sfeer tijdens de dag sprak de vriendinnen aan.

Aswintha: “Het bijzondere aan She Speaks is dat je makkelijk contact maakt. De deelnemers hebben allemaal een bewuste keuze gemaakt om naar deze inspiratiedag te gaan. Net zoals wij. Op dat moment heeft iedereen dezelfde interesse; de verschillende verhalen die vrouwen hebben meegemaakt. Op zakelijk en op privé-gebied.

Marijke: “Met regelmaat hebben we aan deze dag teruggedacht. Met als conclusie dat iedere vrouw hier het podium kan delen. Iedere spreekster, maar ook iedere deelneemster heeft haar eigen verhaal.”

Aswintha: “Kortom, een dag om even stil te staan bij jezelf, bij onszelf en bij anderen. Wat bindt ons vrouwen, en wat maakt ons uniek. Dat is de reden waarom we weer komen.”

Tweet